Ana Sayfa Oyuncu, Sunucu ve Ekran Yüzleri İdil Fırat

İdil Fırat
Oyuncu :
İdil Fırat
Web Sitesi :
İdil Fırat Web Sitesi

İdil Fırat
Türk sinema, televizyon ve tiyatro oyuncusu.5 Kasım 1972 tarihinde Ankara'da doğan İdil Fırat, Dokuz Eylül
Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro ,Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümünde eğitim aldı.


 Filmografi
    Rüzgar Gülü (1999)
    Ayrılsak da Beraberiz (1999)
    Yüzleşme (1999)
    Deli Yürek (1999)
    Oyun Bitti (2000)
    Evdeki Yabancı (2000)
    90-60-90 (2001)
    Gülüm (2002)
    Zerda (2002)
    Kolay Para (2002)
    Aşk ve Gurur (2002)
    Bir İstanbul Masalı (2003)
    Vizontele Tuuba (2003)
    G.O.R.A (2003)
    Karım ve Annem (2004)
    Canın Sağolsun (2005)
    Seher Vakti (2005)
    Kabuslar Evi: Gece Gelen Arkadaşlar (2006)
    Köprü (2006)
    Münferit ((2007)
    Kalpsiz Adam (2008)
    Kaybedenler Kulübü (2011)
    Kalbim Seni Seçti (2011)
    NAR(2011)
    Acayip Hikayeler (2012)

kaynak:wikipedia.org
 

İdil Fırat Rol aldığı yapımlar :



EN GÜNCEL