Ana Sayfa Oyuncu, Sunucu ve Ekran Yüzleri Vural Çelik

Vural Çelik
Oyuncu :
Vural Çelik

Vural Çelik

1972 yılında Ankara'da doğmuştur. Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusudur.
1972 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Ortaokul-lise çağında herkesin taklitlerine güldüğü,
desteklediği bir öğrenciydi. Bir arkadaşı, Levent Kırca Tiyatrosu'na gazete ilanıyla oyuncu arandığını
söyledikten sonra 1989 yılında başvuru yaptı ve kabul edildi. Levent Kırca Tiyatrosu'ndan sonra Yasemin
Yalçın'ın tiyatrosuna girdi. Orada sanat yönetmeni olan Selahattin Taşdöğen'in yardımcılığını üstlendi. Selahattin
Taşdöğen vasıtasıyla Necati Akpınar'la tanıştı. Necati Akpınar'ın yanında organizatörlüğü öğrenmeye başladı.
 Daha sonra Yılmaz Erdoğan ile tanışarak BKM oyuncusu olarak çalıştı.Avrupa Yakası dizisinde Kubilay
 Peynircioğlu ve Gülenay Peynircioğlu karakterini canlandırdı. En son oynadığı oyun şu anda yayınlanan
"Seksenler" dizisidir.

Filmografi
    Seksenler-(2012)-Niyazi "Dümbüllü"
    Yahşi Cazibe-(2011)-Mıho Ağa
    Nuri-(2011)-Ahşı
    Beni de götür-(2010)
    Canını Sevdiğim İstanbul-(2009)-Ziyan Zebiloğlu
    Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım-(2007) Erdem
    Organize İşler-(2005)-Kumarhane Müdürü
    Avrupa Yakası-(2004-2008)-Kubilay Peynircioğlu
    Güneş Yanıkları-(2000) Ferhat
    Her Şey Çok Güzel Olacak-(1998) Bardaki Genç
    Bir Demet Tiyatro-(1997) Gazeteci Çocuk

kaynak:wikipedia.org

Vural Çelik Rol aldığı yapımlar :



EN GÜNCEL