Ana Sayfa Oyuncu, Sunucu ve Ekran Yüzleri Betül Çobanoğlu

Betül Çobanoğlu
Oyuncu :
Betül Çobanoğlu
Web Sitesi :
Betül Çobanoğlu Web Sitesi

Betül Çobanoğlu 6 Nisan 1974 yılında Ankara dünyaya geldi. Türk sinema ,dizi ve tiyatro oyuncusudur.1995 yılında
Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvari Tiyatro bölümünü bitirdi .1997 de kurulduğundan
beri izmit şehir tiyatrosunda görev yapmaktadır Bu kurumda; "Hamlet","Evlen-me", "Sokağa Çıkma Yasağı",
 "Lysıstrata", "Mutfak Kazalar" (açık tiyatro),"Hayat Devam Ediyor" (açık tiyatro),
"Roberto Zucco","Töre", "Nasreddin Hoca" (kukla),"Kuvayı Milliye Destanı"(kukla) ve
"Üç Kuruşluk Opera" adlı oyunlarda rol aldı. Ayrıca operada da görev almış birisidir...


Filmografisi
Bitmeyen Şarkı 2010
Karamel 2008
Ara 2007
Yağmur Zamanı 2004
Biz Size Aşık Olduk 2002

dizifilm.com

Betül Çobanoğlu Rol aldığı yapımlar :



EN GÜNCEL