Ana Sayfa Oyuncu, Sunucu ve Ekran Yüzleri Şebnem Gürsoy

Şebnem Gürsoy
Oyuncu :
Şebnem Gürsoy
Web Sitesi :
Şebnem Gürsoy Web Sitesi

Şebnem Gürsoy,

(d. 26 Haziran 1964, Ankara), tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı.Liseyi bitirdikten
sonra Ankara Sanat Tiyatrosu'na giren Gürsoy, aynı yıl Hacettepe Üniversitesi, Sosyoloji Bölümü'ne girdi,
 evlilik nedeniyle mezun olamadı. Sanatçı bir dönem TRT'de çalıştı. Tiyatronun dışında sinemada da yerini alarak
 film ve dizilerde oynadı. Gürsoy, aynı zamanda seslendirme çalışmaları yapmaktadır.

Filmografisi
    Hayat Devam Ediyor
    Unutma Beni - 2010
    Kalp Ağrısı - 2010
    Bir Varmış , Bir Yokmuş - 2008
    Melekler Korusun - 2008
    Bizim Evin Halleri - 2008
    Hisarbuselik - 2006
    Şifre - 2005
    Kasabanın İncisi - 2003
    Bizim Evin Halleri - 2002
    Şaşı Felek Çıkmazı - 2000
    Çatısız Kadınlar - 1999
    Dostlar Pasajı - 1997
    Sıdıka - 1997
    Ah Ana - 1989
    Düttürü Dünya - 1988
    Suçumuz İnsan Olmak - 1986

kaynak:wikipedia.org

Şebnem Gürsoy Rol aldığı yapımlar :



EN GÜNCEL