Ana Sayfa Oyuncu, Sunucu ve Ekran Yüzleri Alper Kul

Alper Kul
Oyuncu :
Alper Kul
Web Sitesi :
Alper Kul Web Sitesi

Alper Kul, 5 Aralık 1975 yılında Trabzon'da doğdu.Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, yazar.

Ailesi Trabzonlu olduğundan nüfus cüzdanına babası Trabzon yazdırmıştır. Asıl doğum yeri Süleymaniye'dir [1] MSM'den sonra eğitimini Indiana Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamlayan sanatçı, Ceşitli sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Broadway geçmişinde sahnelenen en uzun tek kişilik oyun olan Caveman'ı (Mağara Adamı) Türkiye'de sahneye taşıdı. 2011'de Atv'de başlayan "5 er Beşer" adlı tiyatro programından sonra Star Tv'de başlayan "İnsanlar Alemi" adlı tiyatro programında yer almaktadır.
 
Yavru Kuşlar - 1999
Red Kit - 1994
Şeksi Oyun - 1995
The Learned Ladies - 1996
The American Buffalo - 1997
The Velveteen Rabbit - 1997
Waiting For The Parade - 1998
Barış - 1998
Troya'lı Kadınlar - 1998
Ölüm ve Oyun - 1999
Midas'ın Kulakları - 2004
Azizname - 2002
Böcek - 2006
İki Kişilik Bir Oyun - 2007
Caveman (Mağara Adamı) - 2009
 
Filmografisi 
 
İnsanlar Alemi-İsmail 2012
Sümela'nın Şifresi:Temel - Temel 2011
5 er Beşer - İsmail 2011
Şen Yuva - Nurettin Şenyuva 2010
Güneşi Gördüm - 2009
Mordkomission - 2009 - 2010
Flugten - 2008
Ugarit - 2007
Sessiz Gemiler - 2007
Gölge - 2007
Kader - 2006
Aşka Sürgün - 2005
Kınalı Kar - Demir 2002
 
Hamam- 1997
wikipedia.org

Alper Kul Rol aldığı yapımlar :



EN GÜNCEL