Ana Sayfa Oyuncu, Sunucu ve Ekran Yüzleri İpek Tenolcay

İpek Tenolcay
Oyuncu :
İpek Tenolcay
Web Sitesi :
İpek Tenolcay Web Sitesi

İpek Tenolcay,
12 Temmuz 1970 yılında İstanbul'da doğmuştur. Manken, sinema ve dizi oyuncusu.
Uzun süre mankenlik yaptıktan sonra 1996 yılında Şehnaz Tango adlı televizyon dizisinde rol almıştır.
Tenolcay, sunuculuk da yapmıştır. Örümcek dizisindeki başrolüyle büyük kitlelerce tanınmıştır. İyi derecede
 İngilizce bilen oyuncu, bir çocuk annesidir .Oyuncu 108.bölümden itibaren Kurtlar Vadisi Pusu'ya dahil oldu.


 Filmografi
    Umutsuz Ev Kadınları 2012
    Kurtlar Vadisi Pusu2011
    Cam Kırıkları 2009
    Yaban Gülü - 2008
    Ayrılık - 2007
    Yalan Dünya - 2007
    Ankara Cinayeti - 2006
    Sev Kardeşim - 2006
    Kayıt Dışı - 2005
    Üç Kadın - 2005
    Kimsesiz Zaman Tasvirleri - 2004
    Kurtlar Vadisi - 2003
    Kumsaldaki İzler - 2002
    Abdülhamit Düşerken - 2002
    Yeşil Işık - 2001
    Baykuşların Saltanatı - 2000
    Örümcek - 1998
    Hemşerim - 1996
    Şehnaz Tango - 1996


kaynak:wikipedia.org

İpek Tenolcay Rol aldığı yapımlar :



EN GÜNCEL