Ana Sayfa Oyuncu, Sunucu ve Ekran Yüzleri Hakan Vanlı

Hakan Vanlı
Oyuncu :
Hakan Vanlı

Hakan Vanlı,
1 Mart 1963 yılında Ankara'da doğmuştur.Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı.
Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olan Hakan Vanlı, sanat yaşamına tiyatro ile başladı.
Devlet Tiyatrosu kadrosunda olan sanatçı, tiyatro oyunlarının yanı sıra çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol
almakta ve Duru Tiyatro bünyesinde açılan oyunculuk atölyelerinde eğitmenlik yapmaktadır. Vanlı aynı zamanda
 seslendirme sanatçısıdır. Birçok radyo tiyatrosu ve dublaj çalışmasında seslendirme yapmıştır.


 Filmografisi
    Osmanlı Cumhuriyeti: Gani Müjde - 2008
    Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu : Kartal Tibet - 2006
    İki Aile : Metin Günay - 2006
    Sessiz Gece - 2005
    Mavi Kolye - 2004
    Omuz Omuza - 2004
    Asmalı Konak : Çağan Irmak - 2002
    Vay Anam Vay - 2001
    Şrek - 2001 - Seslendirme
    Çifte Bela - 2001
    Üvey Baba - 2000
    Kurtlar Sofrası - 1999
    Rüzgar Gülü - 1999
    Ah Bir Zengin Olsam : Kartal Tibet - 1999
    İnsan Kurdu - 1997
    Tersine Akan Nehir - 1996

kaynak:wikipedia.org

Hakan Vanlı Rol aldığı yapımlar :



EN GÜNCEL