Ana Sayfa Oyuncu, Sunucu ve Ekran Yüzleri Gürkan Uygun

Gürkan Uygun
Oyuncu :
Gürkan Uygun
Web Sitesi :
Gürkan Uygun Web Sitesi

27 Mayıs 1974'de  Ankara'da doğmuştur.Türk tiyatro, dizi film ve film oyuncusu. Lise yıllarında tiyatro ile tanıştı.
 1990 yılında amatör tiyatroya başladı. Ardından Dormen Tiyatrosu'unda eğitim aldı. 1996 yılında televizyon
 dizilerinde rol almaya başladı. Tatlı Kaçıklar, Böyle Mi Olacaktı, Yedi Numara, Deli Yürek, Şapkadan Babam
 Çıktı adlı dizilerde rol aldı. Kendisi en çok Kurtlar Vadisi dizisindeki Memati rolüyle tanınır. Halen Kurtlar
 Vadisi Pusu adlı dizide Memati karakterini canlandırmaktadır.


 Diziler
    Kaygısızlar - 1994
    Tatlı Kaçıklar - 1995
    Son Kumpanya - 1997
    Bir Demet Tiyatro
    Affet Bizi Hocam - 1998
    Böyle Mi Olacaktı - 1998
    Yılan Hikayesi - 1999
    Yedi Numara - 2000
    Deli Yürek - 2001
    Aşkım Aşkım - 2001
    Çiçek Taksi - 2002
    Şapkadan Babam Çıktı - 2003
    Kurtlar Vadisi - 2003-2006
    Kurtlar Vadisi Terör - 2007
    Kurtlar Vadisi Pusu - 2007-

Filmografi
    Hoşçakal Yarın - 1998
    Fasulye (film) - 1999
    Çarpışma - 2005
    Kurtlar Vadisi Irak - 2006
    Kurtlar Vadisi Filistin - 2011


kaynak:wikipedia.org

Gürkan Uygun Rol aldığı yapımlar :



EN GÜNCEL