Ana Sayfa Oyuncu, Sunucu ve Ekran Yüzleri İlker Ayrık

İlker Ayrık
Oyuncu :
İlker Ayrık
Web Sitesi :
İlker Ayrık Web Sitesi

İlker Ayrık,
16 Ekim 1979 yılında Balıkesir'de doğmuştur. Türk tiyatrocu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi tiyatro bölümünden mezun oldu.


 Filmografisi
    Seksenler 2012 - Çağatay
    Çakallarla Dans 2010 – Servet
    Memlekette Demokrasi Var 2010 – Uzatmalı Sıtkı
    Geniş Aile 2009 – Mürsel
    A.R.O.G 2008 – Esnaf
    Cesaretin Var mı Aşka 2008 – Hüsnü
    Babam Adam Olacak 2008 – Ayhan
    Gökten Üç Elma Düştü 2008
    Çocuk (film) 2007 – Oktay
    Başımın Belası 2007 – Cengiz
    Kuzey Rüzgarı 2007 – Atilla
    Son Osmanlı Yandım Ali 2006 – Yorgo
    Gizli Patron 2006
    Karınca Yuvası 2006 – Mazlum
    Kadın Her Zaman Haklıdır 2005
    Kısmet 2005 – Şenay
    Müjgan Bey 2004 – Tekin
    Omuz Omuza 2004 – Tufan Türe
    Kasabanın İncisi 2003 – Gökhan
    Aslı ile Kerem 2002 – Cem
    7 numara 2002 – Yankesici (bölüm 62)
    Tatlı Hayat 2001 – Yavuz (Konuk Oyuncu)
 

kaynak:wikipedia.org

İlker Ayrık Rol aldığı yapımlar :



EN GÜNCEL