Ana Sayfa Oyuncu, Sunucu ve Ekran Yüzleri İpek Yaylacıoğlu

İpek Yaylacıoğlu
Oyuncu :
İpek Yaylacıoğlu

İpek Yaylacıoğlu (D. 31 Temmuz 1984, İstanbul), Türk Oyuncu, Desinatör Ve Fotoğrafçı.
Nişantaşı Işık Lisesi Ve Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümünde Eğitimini Tamamlamıştır.Ayrıca Londra'da Şapka Tasarımı Eğtimi Almış; Diksiyon,Grafikerlik Ve Birçok Oyunculuk Kursunada Gitmiştir.Oyunculuğa; Ziraat Bankası,Profilo,Çikilop Gibi Markaların Reklam Filmleriyle Küçük Yaşta Başlamıştır.Ayrıca Wicked Adında Bir Tasarım Markası Vardır.
Filmografi
Film
•Başka Semtin Çocukları , 2008[1]
Dizi
•Ihlamurlar Altında , 2005-2007
•Senden Başka , 2007
•Elif , 2008
•Çemberin Dışında , 2008
•Kavak Yelleri , 2009
•Arka Sokaklar , 2009-
•Kardeş Payı , 2014-
Reklam
•Arko Nem Nar&Üzüm , 2011
•Ülker Golf Fantasia ,2009
•Eti İkidebir , 2008
•Alpella, 2006
•Motogp , 2005
•Siemens, 2005
•Fanta, 2003
•Tuborg Basın İlanı , 2003
•Ace , 2003

İpek Yaylacıoğlu Rol aldığı yapımlar :



EN GÜNCEL