Ana Sayfa Oyuncu, Sunucu ve Ekran Yüzleri Seda Bakan

Seda Bakan
Oyuncu :
Seda Bakan

Seda Bakan, (D. 10 Ekim 1985) Gebze Doğumlu Türk Oyuncudur.
Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü Mezunudur. Şu Aralar İse Türvak'ta Oyunculuk Dersleri Almakta Ve Dizilerde Roller Almaktadır. Özellikle De Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi Dizisindeki Eda Rolüyle Tanınmıştır.
Filmografisi
•Kardeş Payı (2014-)
•Behzat Ç. Ankara Yanıyor
•Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm (2011)
•Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (2010-2013)
•Şen Yuva (2010)
•Umut (2009)
•Geniş Aile (2009)
•Makber (2009)
•Adanalı (2008-2009)
•Pars: Narkoterör (2008)
•Sana Mecburum (2007)

Seda Bakan Rol aldığı yapımlar :



EN GÜNCEL