Ana Sayfa Oyuncu, Sunucu ve Ekran Yüzleri Bedia Ener

Bedia Ener
Oyuncu :
Bedia Ener

Bedia Ener, (d. 15 Haziran 1954), tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı.

1968 yılında, Bakırköy Halkevi'nde oyunculukla sanat hayatına başlayan Beida Ener, 1970 yılında Şehir Tiyatroları kadrosuna girdi. Haldun Dormen Tiyatrosu, Gazanfer Özcan Tiyatrosu, Yeditepe Oyuncuları, Asuman Dabak Tiyatrosu gibi topluluklarda çalıştı. Kamera karşısına geçerek, sinema ve dizi filmlerde de rol alan Ener, aynı zamanda bir seslendirme sanatçısıdır.

Filmografisi

Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam - 2012

Devrimden Sonra - 2011

Yeşeren Düşler - 2006

 

Büyük Buluşma - 2004

Şarkılar Seni Söyler - 2003

Mustafa Hakkında Her şey - 2003

Lahmacun ve Pizza - 2002

Derya & Deniz - 2002

Gülbeyaz - 2002

Karanlıkta Koşanlar - 2001

Külyutmaz - 2000

Mirasyediler - 1995

Bedia Ener Rol aldığı yapımlar :



EN GÜNCEL