Ana Sayfa Oyuncu, Sunucu ve Ekran Yüzleri Şükran Ovalı

Şükran Ovalı
Oyuncu :
Şükran Ovalı

 

Şükran Ovalı ,
 
1 Nisan 1985 yılında İzmir'de doğmuştur. Türk dizi ve sinema oyuncusudur.
Küçüklüğü İzmir, Bahçelievler'de geçti. Mustafa Urcan İlköğretim Okulu'nda okudu. 
Fevzi Çakmak Ortaokulu'nda okumuş. Müjdat Gezen Sanat Merkezi oyunculuk mezunudur.
 
Filmografi:
Bez Bebek : 2007-2009 (Dizi) (FOX) Merve rolünde
Aşk Yakar : 2008 (Dizi) (Kanal D)
Alia : 2008 (Film) İpek Komiser rolünde
Ev : 2009 (Film)
Kahramanlar : 2009 (Dizi) (Show TV) Ayşe Komiser rolünde
Bir Bulut Olsam : 2009 (Dizi) (Kanal D) Bahar rolünde
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi : 2010 (Dizi) (Star TV) Aslı rolünde (Konuk Oyuncu)
Reis : 2011 (Dizi) (atv) Nazlı rolünde

Şükran Ovalı Rol aldığı yapımlar :



EN GÜNCEL